«Περιμένει απάντηση από τον Χιμένεθ η Λας Πάλμας»!

Οπως αναφέρει ισπανική ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είχε τετ α τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ επιπλέον σημειώνεται ότι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει τρεις ακόμη προσφορές.

Νέο «επεισόδιο» στο θέμα του καινούργιου προπονητή της Λας Πάλμας το οποίο μάλιστα εμπλέκει τον Μανόλο Χιμένεθ, ήρθε να προστεθεί στα όσα γνωρίζαμε ως τώρα.

Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας συναντήθηκε με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ ακόμη στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει τρεις ακόμη προσφορές!

«Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ συναντήθηκε την περασμένη Κυριακή με τον Μανόλο Χιμένεθ στη Μαδρίτη για να του καταθέσει μια προσφορά. Ο προπονητής από την Ανδαλουσία, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά είναι επίσης σε διαπραγματεύσεις και με την ελληνική ομάδα, η οποία του προσφέρει περισσότερα χρήματα. Η νησιωτική ομάδα περιμένει την απόφαση του Χιμένεθ για να πάρει τις οριστικές τις αποφάσεις για το μέλλον στο θέμα του προπονητή της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας laprovincia.es.

Και οι Ισπανοί προσθέτουν: «Ο Χιμένεθ είναι ακόμη η πρώτη επιλογή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κίτρινοι (σ.σ. Λας Πάλμας) περιμένουν. Εκτός από την ΑΕΚ και τη Λας Πάλμας, ο Ανδαλουσιανός προπονητής έχει άλλες τρεις προσφορές».

Θυμίζουμε οτι χθεσινό δημοσίευμα της Marca τόνιζε πως ο Χιμένεθ απομακρύνεται ως λύση για τη Λας Πάλμας καθώς ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται κοντά στην παραμονή του στην ΑΕΚ. Επίσης το άρθρο πρόσθετε πως οι νησιώτες καταλήγουν στη λύση του Πέπε Μελ

Επίσης o δημοσιογράφος της Λας Πάλμας Λίτο Χιμένεθ, είχε γράψει στο Twitter (το βράδυ της Τετάρτης 23/5) οτι εκλεκτός της ισπανικής ομάδας ήταν ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ. Μια ανάρτηση που όμως κατέβηκε μετά από λίγα λεπτά…

Τελικά αυτό το νέο δημοσίευμα της laprovincia ήρθε να μπερδέψει την κατάσταση όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από