«Ο Χιμένεθ μένει στην ΑΕΚ, Ερέρα μέσω Ραούλ Μπράβο στον Άρη»

«Ο Χιμένεθ μένει στην ΑΕΚ, Ερέρα μέσω Ραούλ Μπράβο στον Άρη»

Η έγκυρη εφημερίδα Marca αναφέρεται στους Χιμένεθ και Ερέρα, με αφορμή το ρεπορτάζ της Λας Παλμας, σημειώνοντας πως ο πρώτος αναμένεται να παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη.

Η Λας Πάλμας αναζητά νέο προπονητή, καθώς μετά τον υποβιβασμό της, ο Πάκο Χέμεθ θα αποτελέσει παρελθόν από την ισπανική ομάδα. Έτσι η γνωστή ισπανική εφημερίδα Marca να αναφέρεται στους υποψήφιους διαδόχους του Χέμεθ, συμπεριλαμβάνοντας στο ρεπορτάζ της τρία ονόματα τεχνικών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλοχ Χιμένεθ, τον υποψήφιο για τον πάγκο του Άρη Πάκο Ερέρα, αλλά και τον Πέπε Μελ.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Πέπε Μελ είναι και ο επικρατέστερος να αναλάβει τη Λας Πάλμας. Κι αυτό καθώς οι Ισπανοί αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους πως το συμβόλαιο του Χιμένεθ αναμένεται να ανανεωθεί με την ΑΕΚ.

Οσο για τον Πάκο Ερέρα, σημειώνεται πως ο 64χρονος τεχνικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη. Μάλιστα τονίζεται ότι ότι οι επαφές πραγματοποιούνται μέσω του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ραούλ Μπράβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ