Χιμένεθ : «Ξεχάστε τη βαθμολογία, στην Τούμπα ο στόχος είναι η νίκη»

Η ΑΕΚ μπορεί να αγχώθηκε, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ περιμένει πλέον την απόφαση για την ποινή του ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσει και διαφορά ασφαλείας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα. Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά […]

Η ΑΕΚ μπορεί να αγχώθηκε, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ περιμένει πλέον την απόφαση για την ποινή του ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσει και διαφορά ασφαλείας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα.

Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το χθεσινό αποτέλεσμα κυριαρχούσαν σίγουρα η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός, μαζί με ένα αίσθημα… ανακούφισης. Αφού όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η νίκη. Με πρώτο τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τη νίκη και την πετυχημένη ολοκλήρωση της… αποστολής τους. Παρότι επισήμανε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν απλοποιηθεί από το πρώτο κιόλας μέρος. Ενώ από την συζήτηση δεν έλειψε και η Τούμπα, με τον Χιμένεθ να υπογραμμίζει προς τους παίκτες του πως έχουν ήδη προετοιμαστεί για το ματς που έρχεται. Στο οποίο ο στόχος είναι ο ίδιος, όπως απέναντι στον Πανιώνιο: η νίκη.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που καταφέραμε. Ξέραμε όλοι τη σημασία αυτού του αγώνα και την πίεση που υπήρχε. Τα καταφέρατε και μπράβο σας. Δείξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς το πρόσωπο που θέλαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τα πράγματα πιο απλά για μας. Όμως μετράει πως στο τέλος καταφέραμε τον στόχο μας. Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι όπως και για τα προηγούμενα. Έχουμε πει πως θέλουμε μόνο νίκες μέχρι τέλους και αυτό θα κυνηγήσουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ότι κι αν γίνει στη βαθμολογία, εμείς πρέπει να μπούμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας και εκεί θέλω και μόνο να επικεντρωθούμε», είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από