Αρχηγική κίνηση Μέσι στην Αργεντινή: «Σηκώστε τα κεφάλια, θα το ξεπεράσουμε μαζί»

Αρχηγική κίνηση Μέσι στην Αργεντινή: «Σηκώστε τα κεφάλια, θα το ξεπεράσουμε μαζί»

O Λιονέλ Μέσι, όπως αποκαλύπτουν οι Αργεντίνοι, πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια όταν αποχώρησε από τη σουίτα, πριν λήξει το φιλικό με την Ισπανία, και προσπάθησε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του μετά την βαριά ήττα (6-1) με μια αρχηγική ομιλία.

Η εικόνα του Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από τη σουίτα που έβλεπε το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισπανία πριν από τη λήξη του ματς προξένησε αρκετά ερωτηματικά, με τους περισσότερους να αναφέρουν ότι δεν άντεξε την βαριά ήττα (6-1).

Ωστόσο, ο λόγος ήταν αρκετά διαφορετικός, καθώς όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Nacion, o Αργεντινός σούπερ σταρ πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια και περίμενε τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του ματς.

Όταν αυτοί πήγαν στα αποδυτήρια, ο Μέσι τους υποδέχθηκε με μια αρχηγική ομιλία και προσπάθησε να τους φτιάξει το ηθικό: «Σηκώστε τα κεφάλια. Αυτό θα το ξεπεράσουμε μαζί», ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η κίνηση αυτή δεν άφησε καθόλου δυσαρεστημένο τον Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος θεώρησε ότι η κίνηση του Μέσι δεν παρενέβη στο έργο. Αντίθετα, θεωρήθηκε ως μια αρχηγική πρωτοβουλία για να ξεπεραστεί αυτή η ταπεινωτική ήττα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ