Ισπανία – Αργεντινή 6-1

Ισπανία – Αργεντινή 6-1

Ίσκο και Ντιέγκο Κόστα πέτυχαν τέσσερα από τα έξι γκολ, στο απίστευτο 6-1 της Ισπανίας επί της Αργεντινής, στο Γουάντα Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης.

Απίστευτα πράγματα στο Γουάντα Μετροπολιτάνο όπου οι Ισπανοί ανάγκασαν σε ιστορική «σφαλιάρα» την Αργεντινή, φιλοδωρώντας την με έξι γκολ για πρώτη φορά μετά το 2009 και την Κολομβία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αλμπισελέστε έχανε ευκαιρίες (Ιγκουαϊν 8’, Μέσα 25’) και οι Ισπανοί έβαζαν γκολ (Κοστα 12’, Ίσκο 27’), με αποτέλεσμα το 2-0 πριν το ημίωρο να είναι γεγονός. Οι παίκτες του Σαμπάολι μάλιστα μείωσαν σε 2-1 πριν την ανάπαυλα (Οταμέντι 39’) και όλοι πίστεψαν πως θα δούμε μια κόντρα επί ίσοις όροις στο δεύτερο μέρος, έστω και αν ο Μέσι απουσίαζε από το ματς για τους φιλοξενούμενους.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ, αφού οι Φούριας Ρόχας με δύο γρήγορα γκολ από Ίσκο (52’) και Αλκάνταρα (55’) έκαναν το 4-1. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Άσπας στο 73’ έκανε το 5-1 για να έρθει ο εκπληκτικός στην αναμέτρηση Ίσκο, να βάλει το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το τελικό 6-1, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ με τη φανέλα της πατρίδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ