Ολυμπιακός : Χωρίς «Μίλου» για Λαύριο

«Λευκό» μέχρι νεωτέρας το ιατρικό δελτίο του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Τι άλλο βέβαια να πάθει ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη; Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη δύσκολη επιστροφή από την Βαμβέργη και την ήττα από το συγκρότημα του Αντρέα Τρινκιέρι, πάτησαν και πάλι παρκέ.

Ευτυχώς για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τα προβλήματα έμειναν στην άκρη και δεν υπήρχε περαιτέρω τραυματισμός. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του στο Φάληρο χωρίς να μπορέσει να προπονηθεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ δεν προπονήθηκε και μαζί με αυτόν δεν θα αγωνιστούν και οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης.

Μάλιστα για τον πρώτο φημολογείται ότι μπορεί να προλάβει να είναι έτοιμος στα μέσα του Φλεβάρη και τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό, κοιτούν μέρα με τη μέρα την περίπτωσή του, γνωρίζουν ότι η αποθεραπεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όμως δεν βιάζονται. Στο χέρι του είναι να μπει νωρίτερα και να πατήσει γερά στα πόδια του ο Γάλλος. Μέχρι τότε υπάρχει καιρός και στην πλευρά των «ερυθρόλευκων» ακόμα δεν το συζητούν καν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από