Google it, Giorgi!

Google it, Giorgi!

Θα με εντοπίσεις.. Την πορεία μου στον χώρο της δημοσιογραφίας, έντυπης, ραδιοτηλεοπτικής και ηλεκτρονικής μπορεί να τη βρει ένα σπουδασμένο με τα λεφτά του μπαμπά πιτσιρίκι σαν κι εσένα πολύ εύκολα.

Άκου μικρέ να μαθαίνεις, υπάρχουν μερικά πραγματάκια που δεν μπορεί να στα αγοράσει ο μπαμπάς. Ένα από αυτά είναι τα 25 χρόνια εμπειρίας και σκληρής δουλειάς που κουβαλάω στις πλάτες μου. Δουλειάς κανονικής (google it), με τα καλά της, τα κακά της, τα πάνω και τα κάτω της. Με λάθη, με τρικλοποδιές, με αναποδιές, αλλά και με σπουδαίες επιτυχίες.

Άλλα πράγματα που επίσης δεν μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά του μπαμπά είναι τρόποι (τους μαθαίνεις), ηθική και αξιοπρέπεια, σεβασμό (τον κερδίζεις), χαρακτήρα (γεννιέσαι μ’ αυτόν), κοινή λογική (την αποκτάς), εμπιστοσύνη (την κερδίζεις), υπομονή (άστο καλύτερα), στυλ (άστο καλύτερα), ακεραιότητα (όχι σήμερα, ας μιλήσουμε μια άλλη μέρα για αυτήν) και αγάπη (χωρίς λόγια). Η λίστα είναι μεγάλη, μικρέ.

Την πορεία μου στον χώρο της δημοσιογραφίας, έντυπης, ραδιοτηλεοπτικής και ηλεκτρονικής μπορεί να τη βρει ένα σπουδασμένο με τα λεφτά του μπαμπά πιτσιρίκι σαν κι εσένα πολύ εύκολα. Google it, Giorgi. Θα με εντοπίσεις.

Από την άλλη πλευρά μικρέ, ο κόσμος εσένα σε εντοπίζει μόνο χάρη στον μπαμπά σου. Ακόμη και ο γάμος σου, ήταν για τις δουλειές του μπαμπά… Δεν είναι ντροπή φυσικά, προς θεού. Υπάρχει βέβαια ένας σχετικός όρος για τα παιδιά που τα έχουν βρει όλα έτοιμα, παιδιά που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή τους, παιδιά που κυκλοφορούν με μπράβους ακόμη και στο γραφείο τους, παιδιά που με τα λεφτά και τις δουλειές του μπαμπά μπορούν να εξαγοράζουν συνειδήσεις, παιδιά – μέλη του Lucky Sperm Club (google it).

Πολλά χρόνια πριν εμφανίσει ο μπαμπάς σου στην Ελλάδα την κυπριακή εταιρεία – που είναι στο όνομα των παιδιών του – έχω κάνει τις δικές μου δουλειές μικρέ. Είπαμε, άλλες καλές, άλλες κακές, αλλά δικές μου. Και στην πορεία αυτών των 25 χρόνων έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά – μέλη του Lucky Sperm Club. Παιδιά εφοπλιστών, βιομήχανων, τραπεζιτών που δεν έκαναν τίποτα στη ζωή τους. Και αυτά ήταν τα «έξυπνα» παιδιά του κλαμπ, γιατί τα υπόλοιπα πρόλαβαν και να καταστρέψουν ζωές (άλλων) και περιουσίες (δικές τους και άλλων).

Όσο εσύ προσπαθείς να δώσεις νόημα στη δική σου ζωή, χάρη στα λεφτά του μπαμπά, να θυμάσαι ότι υπάρχει κόσμος που προσπαθεί να βγάλει τίμια το ψωμάκι του. Οπότε για λογαριασμό των υπαλλήλων της εταιρείας μου, θα κλείσω με ένα ευχαριστώ για τη διαφήμιση στον ενημερωτικό μας ιστότοπο! Είναι αλήθεια ότι ακόμη δεν ξεκίνησε η δική μας καμπάνια, οπότε ειλικρινά σε ευχαριστούμε.

Σήμερα μικρέ, είναι η πρώτη σου μέρα ως γιος του χαλίφη – μπαμπά. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ – το περήφανο κομμάτι του, αυτό το οποίο υπάρχει και στις άλλες ομάδες και νιώθει το ίδιο στις αντίστοιχες περιπτώσεις – εκδήλωσε την αηδία του. Εσύ όμως μικρέ και το δημοσιογραφικό επιτελείο που έχεις στην υπηρεσία σου, τα βλέπεις όλα καλά. Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγο κόσμο για πολύ καιρό ή πολύ κόσμο για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πάντα.

Και για όσους δεν γνωρίζουν ή το έχασαν, ιδού τι λέει-γράφει ο Γιώργος Σαββίδης για to10.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ