ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : «Εκοψαν» τον Ντιγκινί με οφσάιντ-φάντασμα, πέναλτι-μαϊμού στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : «Εκοψαν» τον Ντιγκινί με οφσάιντ-φάντασμα, πέναλτι-μαϊμού στον ΠΑΟΚ

Ο Ντιγκινί έβγαινε τετ-α-τετ με τον Ρέι, καλυπτόταν ξεκάθαρα από τον Βαρέλα, αλλά ο βοηθός Σίπκας (Πέλλας) τον έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ στο 33'.

Ο Ατρόμητος έδειξε και στην Τούμπα ότι δίκαια βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Περιστερίου, όχι μόνο άνοιξε πρώτη το σκορ με τον 20χρονο αμυντικό Στρούγγη, αλλά θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, εάν ο δεύτερος βοηθός δεν είχε υποδείξει οφσάιντ σε ξεκάθαρη φάση από την οποία ο Ντιγκινί βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ροντρίγκο Ρέι.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τη σχετική εικόνα που παραθέτει to10.gr, ο Ντιγκινί ξεκινάει την προσπάθειά του από κανονική θέση μετά την πάσα του Ντάουντα, καθώς τον καλύπτει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ. Με τον επόπτη Σίπκα να στερεί από τους Περιστεριώτες μία ευκαιρία που θα μπορούσε εύκολα να γίνει το 0-2.

Αντ’ αυτού, στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης στην Τούμπα ο διαιτητής Παπαπέτρου έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ομάδας του Λουτσέσκου, σε βουτιά του του Μακ! Ο νεαρός Στρούγγης τσίμπησε την μπάλα, τη βρήκε πεντακάθαρα, χαμηλά, την έδιωξε και στη συνέχεια είπε επαφή με τον Μακ, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι και κέρδισε την παράβαση! Με τον Βιεϊρίνια να το αξιοποιεί και να ισοφαρίζει σε 1-2, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

cof

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ