Το10.gr στο σημάδι του Γιώργου Σαββίδη

Το10.gr στο σημάδι του Γιώργου Σαββίδη

Ο γιος του Ιβάν μας κάνει… «ΜΠΕΕΕΕΕ» και δηλώνει πως γνωρίζει τον ιδιοκτήτη μας!

Δικαίωμα του. Επιλογή του, που προφανώς οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Ο Γιώργος Σαββίδης στοχοποιεί to10.gr με ανάρτηση του στα social media. Στο ρεπορτάζ μας, για τις δύο φάσεις «κλειδιά» που έκριναν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο γιος του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, όχι μόνο αντέδρασε, αλλά μας… χρέωσε και σε ιδιοκτήτη.

«We all knows who’s site is this…. MBEEEEEEEE. You are and will be under PAOK until the end of the season» έγραψε για χάρη μας. Δηλαδή πως «όλοι ξέρουμε ποιου το σάιτ είναι αυτό. Είστε και θα μείνετε κάτω από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν».

Όχι δεν ονοματίζει τον ιδιοκτήτη μας, ο Γιώργος Σαββίδης. Προφανώς όμως ο τρόπος που το γράφει δεν εννοεί τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο που υπογράφει αυτή την δημοσιογραφική προσπάθεια, η οποία μόλις έκλεισε έναν μήνα στην «απεραντοσύνη» του διαδικτύου.

Το σίγουρο είναι πως τον ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση του, καθώς από όσο είδαμε όλη η Ελλάδα απόψε, είχε την ίδια ακριβώς αντίδραση απέναντι στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αλλά και στην περίφημη φάση νωρίτερα, όπου ο Ντιγκινί του Ατρομήτου, κόπηκε ως «οφσάιντ». Τι λέει to10.gr για όλα αυτά που μας καταλογίζει το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του Ιβάν Σαββίδη; Η απάντηση από τον ιδιοκτήτη μας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ