Βόλεϊ : Στον τελικό του CEV Challenge Cup οι άντρες και οι γυναίκες του Θρύλου!

Βόλεϊ : Στον τελικό του CEV Challenge Cup οι άντρες και οι γυναίκες του Θρύλου!

Μαγικό βράδυ για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Οι γυναίκες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς νίκησαν την Ντιναμό Κράσνονταρ (3-0), οι άντρες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ την -επίσης ρωσική-Σουργκούτ (3-0) και προκρίθηκαν παρέα στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Βράδυ «ερυθρόλευκο», βράδυ μαγικό, βράδυ… τελικών! Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα εκπροσωπηθεί την ίδια σεζόν και από την αντρική και από την γυναικεία ομάδα του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας την ευκαιρία να βάψει ολοκληρωτικά στα «κόκκινα» το CEV Challenge Cup.

Την αρχή έκαναν στη Ρωσία οι αμαζόνες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, οι οποίες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ντιναμό Κράσνονταρ, πήραν τη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες (3-0 σετ) και παράλληλα πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά.

Στη συνέχεια οι άντρες πήραν την σκυτάλη. Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ πήραν τα δύο σετ που ήθελαν, έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα (3-0 σετ) και πανηγύρισαν κόντρα στην -επίσης ρωσική- Σουργκούτ την πρόκρισή τους στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Ραβέννα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ