Ολυμπιακός – Σουργκούτ 3-0

Ολυμπιακός – Σουργκούτ 3-0

Ο Ολυμπιακός έστησε ακόμα ένα πάρτι κόντρα στην Σουργκούτ, της οποίας επικράτησε ξανά με 3-0 σετ και πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό του Challenge Cup!

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Σουργκούτ, την οποία νίκησε με 3-0 σετ, όπως στη Ρωσία, και προκρίθηκε στον τελικό του Challenge Cup! Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν έτσι σε ευρωπαϊκούς τελικούς μετά από 13 χρόνια, όταν μάλιστα είχαν κατακτήσει το τρόπαιο με κόντρα στην Όρτεκ Νεσελάντε (3-0 σετ).

Στον τελικό αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Ραβέννα, η ομάδα δηλαδή που είχε αντιμετωπίσει το 1992 στον πρώτο τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών που είχε συμμετάσχει.

Στο πρώτο σετ οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ είχαν το προβάδισμα από την αρχή και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των Ρώσων (11), το κατέκτησαν με 25-22. Η εικόνα στο δεύτερο σετ δεν άλλαξε, με τους «ερυθρόλευκους», να μετατρέπουν το αρχικό 4-4 σε 13-6. Η Σουργκούτ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το σετ με 25-17 και να πανηγυρίζει την πρόκριση του στον τελικό.

Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικό, με τον Μουνιόθ να χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Οι Ρώσοι «πάλεψαν» για να πάρουν το σετ, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός πήρε και το τρίτο σετ με 25-21, δίνοντας το «σύνθημα» στην κερκίδα του «Μελίνα Μερκούρη» να ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ