Ντιναμό Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 0-3

Ντιναμό Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 0-3

Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν 3-0 σετ της Κράσνονταρ στη Ρωσία και πήραν πανηγυρική πρόκριση (για δεύτερη σερί χρονιά) στα τελικά του Challenge Cup!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού χρειαζόταν απλά νίκη απόψε κόντρα στην Ντιναμό Κράσνονταρ. Εν τέλει την πήρε με… συνοπτικές διαδικασίες (3-0 σετ) και προκρίθηκε στον τελικό του CEV Challenge Cup για δεύτερη σερί χρονιά. Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις γηπεδούχες οι οποίες προέβαλαν αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ.

Μπορεί στον πρώτο αγώνα στο Μελίνα Μερκούρη οι Ερυθρόλευκες να καρδιοχτύπησαν και να χρειάστηκαν υπερπροσπάθεια (και ανατροπή) για να κάμψουν την αντίσταση της ρωσικής ομάδας (3-2 σετ) αλλά σήμερα είχαν πολύ εύκολο απόγευμα, πιο εύκολο και από όσο ίσως περίμεναν. Το πρώτο σετ κρίθηκε εν πολλοίς στην πολύ καλή ερυθρόλευκη υποδοχή και στο «φαρμακερό» σερβίς της Χριστοδούλου. Οι γηπεδούχες ήταν απειλητικές μέχρι το 12-12. Εκεί έγινε ένα σερί 3-0 και ύστερα ο Ολυμπιακός έδειξε ψυχραιμία και υπομονή και κατέκτησαν το πρώτο σετ (20-25).

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα, όπως αποδεικνύουν και τα σετ (15-25 και 13-25)! Κορυφαία για τις Ερυθρόλευκες η συνήθης ύποπτη Σάσκια Χίπε με 15 πόντους. Ακολούθησαν με 14 και 13 αντίστοιχα η Πολ και η Νιεμέρ. Από πλευράς Κράσνονταρ, η Σμίρνοβα σημείωσε 10 πόντους. Πιθανότερη αντίπαλος είναι η παλιά γνώριμη (από την περυσινής τους μάχη) Μπούρσα!

Τα σετ: 20-25, 15-25, 13-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ