Η αποκάλυψη του Ζε Ελίας για το επεισόδιο Μπερμούδες και Ελευθερόπουλου στο Ριαθόρ (vid)

Η αποκάλυψη του Ζε Ελίας για το επεισόδιο Μπερμούδες και Ελευθερόπουλου στο Ριαθόρ (vid)

Μία ιδιαίτερη ανάμνηση από τα παλιά έφερε ο Ζε Ελίας για το συμβάν του Μπερμούδες με τον Ελευθερόπουλο, μετά το παιχνίδι με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ζε Ελίας αποκάλυψε έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια μία ιδιαίτερη σκηνή που διαδραματίστηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι κόντρα στην πανίσχυρη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους Χόρχε Μπερμούδες, στα πλατό του ESPN κρατώντας μία φανέλα του Ολυμπιακού. Στην συζήτηση που ακολούθησε ο Ζε Ελίας θυμήθηκε τις σκηνές έπειτα από την ισοφάριση της «Ντεπόρ» σε 2-2  και την τραβηγμένη αντίδραση του Μπερμούδες ενάντια στον Ελευθερόπουλο.

Για την ιστορία οι Πειραώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν και να γυρίσουν το ματς, με τους Γιαννακόπουλο και Οφορίκουε να πετυχαίνουν τα δύο γκολ. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού ήταν κοντά, μέχρι την στιγμή που ο Κολομβιανός στόπερ δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με  τον «Ελέ» και οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Η συνέχεια βρήκε τους δύο να λογομαχούν και να ανταλλάσσουν βρισιές, μέχρι την στιγμή που ο Μπερμούδες άρπαξε από τον λαιμό τον Έλληνα τερματοφύλακα και τον σήκωσε στον αέρα. Οι υπόλοιποι Έλληνες  έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως ο Γκάμπριελ Άλβες  θέλησε να το λύσουν μόνοι τους. Τελικά πράγματι η κατάσταση εκτονώθηκε και με την παρέμβαση του Άλβες το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν.

Δείτε την ασυνεννοησία των δύο ποδοσφαιριστών στο γκολ της Λα Κορούνια:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ