Η… συμμορία των κοντών στην Euroleague (vids)

Η… συμμορία των κοντών στην Euroleague (vids)

To μπάσκετ είναι κατεξοχήν το άθλημα των ψηλών λένε. Αμ δε! Τα τελευταία χρόνια οι κοντοί το έχουν μετατρέψει σε δική τους προσωπική υπόθεση...

Στην 4η αγωνιστική της Euroleague ξεχώρισαν οι εμφανίσεις των «κοντών», οι οποίοι έκαναν πράγματα και θαύματα.

Κάρσεν Έντουαρντς, Σαμπάζ Νέιπιερ, Σέιν Λάρκιν και Γιάγκο Ντος Σάντος έκαναν τρομερές εμφανίσεις στους αγώνες των ομάδων τους για την τέταρτη «στροφή» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Το κοινό και των τεσσάρων; Μα το ύψος τους φυσικά, το οποίο δεν ξεπερνά τα 1.85μ. αλλά αυτό όπως φαίνεται καθόλου δεν τους πτοεί στο να δημιουργούν «πονοκέφαλο» στις αντίπαλες άμυνες.

Το δίδυμο της Μπάγερν που «λύγισε» την Παρί

Κάρσεν Έντουαρντς και Σαμπάζ Νέιπιερ έκαναν… σμπαράλια την άμυνα των Γάλλων, φιλοδωρώντας το καλάθι τους με 32 και 27 πόντους έκαστος, ήτοι 59 πόντους και οι δυο μαζί.

Μια εντυπωσιακή επίδοση για τους δύο Αμερικανούς που φέτος θα επιδιώξουν να γίνουν το νέο μεγάλο δίδυμο της Euroleague. Έχουν όλα τα φόντα για να το καταφέρουν και κόντρα στην Παρί μας έδωσαν ένα καλό πρώτο δείγμα.

Η απίθανη εμφάνιση του Λάρκιν και το στρογγυλό… 30άρι

Ο Λάρκιν τελείωσε το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με 24 πόντους, με 5/7 δίποντα και 4/7 τρίποντα, μοιράζοντας παράλληλα και 4 ασίστ. Το στατιστικό του που ξεχωρίζει ωστόσο είναι το «στρογγυλό» 30 που έκανε στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που τον καθιστά το φαβορί για να είναι ο MVP της 4ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Τη μεγαλύτερη… ζημιά την έκανε στο πρώτο ημίχρονο, όπου μέτρησε 14 πόντους και κράτησε όρθια την ομάδα του στο δυσκολότερο σημείο του ματς, ενώ στο δεύτερο μέρος πρόσθεσε άλλους 10 πόντους.

O «κοντορεβιθούλης» του Ερυθρού που δεν έφτανε απέναντι στη Μπαρτσελόνα

Ο Γιάγκο Ντος Σάντος σημείωσε 23 πόντους απέναντι στη Μπαρτσελόνα με 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 7/8 βολές.

Όμως το πολύ καλό του παιχνίδι δεν έφτανε στον Ερυθρό Αστέρα που έχασε το πρώτο του παιχνίδι στην σεζόν από τους «μπλαουγκράνα» στην παράταση, πέφτοντας πάνω σε έναν εξαιρετικό Κέβιν Πάντερ, ο οποίος καθάρισε για την ομάδα του.

Εκτός από όλα αυτά είχε και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Αν μη τι άλλο μας οι επιδόσεις τους μας έδειξαν πως η 4η αγωνιστική της Euroleague ανήκει στους… κοντούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ