Η τρίτη φορά του Μασούρα στο Λονδίνο (vids)

Η τρίτη φορά του Μασούρα στο Λονδίνο (vids)

Τρίτο «διπλό» στο Λονδίνο για τον Γιώργο Μασούρα και to10.gr θυμίζει τα προηγούμενα δύο του Έλληνα άσου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της πέτυχε χτες βράδυ (10/10) η Ελλάδα, αφού επικράτησε με 1-2 της Αγγλίας, στο Γουέμπλεϊ, για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής, ήταν ο 30χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας, ο οποίος φεύγει με το… διπλό στις βαλίτσες του από το Λονδίνο, για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Τι έκανε ο Γιαζιτσί στο φιλικό με τον Ατρόμητο – Πώς σκόραρε, σε τι κατάσταση είναι, πότε θα κάνει ντεμπούτο

Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν το γκολ του, που ακυρώθηκε στο 59ο λεπτό, όταν ο Παυλίδης από θέση οφσάιντ, έστρωσε στον Μασούρα που τελείωσε όμορφα τη φάση.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μασούρας φεύγει θριαμβευτής από το Λονδίνο

Η πρώτη, τη σεζόν 2019-20, έδωσε πρόκριση στους «16» του Europa League στον Ολυμπιακό, όταν στην νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της παράτασης στο «Έμιρεϊτς» ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το 1-2 και έδωσε την πρόκριση στους Πειραιώτες.

 

Την αμέσως επόμενη σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ξανά στο δρόμο τους την Αρσεναλ, πάλι στα νοκ-άουτ του Europa League. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να ηττήθηκαν 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς επικράτησαν με 0-1 και έφυγαν ξανά με το διπλό από το Λονδίνο, όχι όμως και με την πρόκριση. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε και πάλι ο Ελ Αραμπί στο 51ο λεπτό, μετά από ωραία κάθετη του Μασούρα, με τον Μαροκινό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λένο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ