Νίκος Λώλης: Ποιος είναι ο «μικρός» που έβαλε ο Μεντιλίμπαρ στο φιλικό με τον Ατρόμητο

Ο Νίκος Λώλης χρησιμοποιήθηκε από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο σημερινό (10/10) φιλικό με τον Ατρόμητο και προστίθεται στα ονόματα των παιδιών της Κ19 που τσεκάρει ο Βάσκος.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/10) στις εγκαταστάσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 1-0, με το γκολ του Γιαζιτσί στο πέμπτο λεπτό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε παίκτες της πρώτης ομάδας που παραμένουν στου Ρέντη αφού στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και δύο παιδιά από την Κ19 του συλλόγου, που κατέκτησαν το Youth League της περασμένης περιόδου.

Ο λόγος για τους Νίκο Λώλη και Κωνσταντίνο Τανούλη, που μάλιστα αγωνίστηκαν σε όλο το φιλικό. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ19, ήταν μέλη της ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης την περασμένη σεζόν και το μεσημέρι της Πέμπτης είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Βάσκου τεχνικού της πρώτης ομάδας, την ώρα που ήδη οι Μπάμπης Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης, συμπαίκτες τους πέρσι στην πορεία προς την κορυφή της Ευρώπης, υπολογίζονται στο βασικό ροτέισον της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Αλαφούζος για όσα ακούστηκαν στα «πρωινάδικα» για τον Μπάλντοκ

Ο… πολυθεσίτης Λώλης, εντυπωσίασε το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία της Κ19, αφού αν και μέσος, σκόραρε ασταμάτητα στα φιλικά, αγωνιζόμενος μέχρι και… σεντερ φορ. Κάτι που έκανε στο σημερινό φιλικό υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ, αλλά και απέναντι στην Κ19 του ΟΦΗ την περασμένη σεζόν, για τη Superleague K19, σε ένα ματς στο οποίο μάλιστα… σκόραρε.

Ο Λώλης εντάχθηκε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, τόσο για τη Β’ ομάδα, όσο και για την Κ19, με την οποία αγωνίστηκε μία φορά στην πορεία των «μικρών» προς την κατάκτηση του Youth League, της σεζόν 2023-24, στην αναμέτρηση με τη Λανς, στη φάση των «16». Ο 17χρονος ήταν και στην αποστολή της μεγάλης αναμέτρησης στο «Μαρακανά» για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20, κόντρα στη Φλαμένγκο.

Ο… αφάνας των Πειραιωτών, με καταγωγή από το Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΣ Λαδοχωρίου, μετά βρέθηκε σε αυτές του ΠΑΣ Γιάννενα και πλέον από τον περασμένο Ιανουάριο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετρά 14 παιχνίδια με την Κ19, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ και πλέον, ο Λώλης μπήκε και αυτός στο… μπλοκάκι του Μεντιλίμπαρ και μένει να φανεί αν τον ξαναδούμε με την πρώτη ομάδα.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από