Από το Αμπιντάλ-Σιόβας στο… Κάρμο-Πιρόλα δέκα χρόνια μετά (vid)

Από το Αμπιντάλ-Σιόβας στο… Κάρμο-Πιρόλα δέκα χρόνια μετά (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει δύο αριστεροπόδαρα στόπερ στην αναμέτρηση με τη Λαμία - Τι έκανε την τελευταία φορά υπό την ίδια συνθήκη σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (31/8, 19:30) στη Λαμία, από την τοπική ομάδα, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει το «3 στα 3» στη Superleague.

Χτες βράδυ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης, με τον Νταβίντ Κάρμο να επιστρέφει σε αυτή, αλλά τον Παναγιώτη Ρέτσο να παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο «μικροσκόπιο»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις (vids)

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε απόψε κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται από τους προπονητές και αυτό είναι η συνύπαρξη δύο αριστεροπόδαρων στόπερ, στο κέντρο της άμυνας. Ο λόγος για τους Κάρμο και Λορέντζο Πιρόλα, που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού.

Πότε ήταν όμως η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες βρέθηκαν με δύο αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς και τι έκαναν σε εκείνη την αναμέτρηση; Ήταν την σεζόν 2014-15 και σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Πανιώνιο εντός και Καλλονή στη Ρόδο, βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα Ερίκ Αμπιντάλ και Δημήτρης Σιόβας. Ο Γάλλος αμυντικός ήταν αυτός που έπαιξε στην δεξιά πλευρά και στα δύο ματς, με τους Πειραιώτες να μην δέχονται γκολ.

Μάλιστα, όταν οι Πειραιώτες φιλοξένησαν τη Μάλμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, Αμπιντάλ και Αλμπέρτο Μποτία ξεκίνησαν βασικοί και ο νεαρός τότε Σιόβας πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Τσόρι Ντομίνγκες, στα τελευταία λεπτά. Το αποτέλεσμα; Νίκη του Ολυμπιακού με 4-2 και πρόκριση ως τρίτος στο Europa League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ