Η επίσκεψη του Μπέκαμ στον Έρικσον και τα… ιδιαίτερα μπουκάλια κρασί

Η επίσκεψη του Μπέκαμ στον Έρικσον και τα… ιδιαίτερα μπουκάλια κρασί

O Ντέιβιντ Μπέκαμ επισκέφτηκε τον Σβεν Γκόραν Έρικσον φέρνοντας του για δώρα μπουκάλια κρασί με το κάθε ένα να έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Σβεν Γκόραν Έρικσον «έφυγε» από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Σουηδός τεχνικός είχε αποκαλύψει πως πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και πως θα είχε έναν χρόνο ζωής, με τον Σουηδό τεχνικό να λέει το δικό του συγκινητικό «αντίο» πριν από λίγες μέρες, μέσα από ένα βίντεο.

Τις πρώτες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του, έχουν δει το «φως» πολλές ιστορίες με τον Σουηδό κόουτς και το to10.gr, μεταφέρει την επίσκεψη του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην φάρμα του Έρικσον πριν από μερικούς μήνες, όπως την εξιστόρισε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η Athens Kallithea που πάει απόψε στο Καραϊσκάκης: Ο Αμερικανός επενδυτής, τα αδέρφια Φιλιππάκου και ο… ΒαλμπουενάΉρθε με έξι λίτρα κρασί από ημερομηνίες που ήταν σημαντικές για μένα.

«Ήρθε με έξι λίτρα κρασί από ημερομηνίες που ήταν σημαντικές για μένα» εξιστορεί ο Έρικσον. «Είχε κρασί από το 1948, τη χρονιά που γεννήθηκα, πολύ ωραίο εκ μέρους του. Είναι γνήσιος, θα μπορούσε να ήταν μεγάλη ντίβα, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο». Οι επιλογές των κρασιών από τον Μπέκαμ περιλάμβαναν επίσης ένα μπουκάλι από το 1982, όταν ο Έρικσον οδήγησε την Γκέτεμποργκ στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA, και το 2000, ως φόρο τιμής για την παρουσία του Σουηδού στη Λάτσιο τη σεζόν 1999-00.

«Την προηγούμενη μέρα είχε στείλει έναν σεφ που έφτιαξε το φαγητό και μετά ήρθε και ήταν εδώ για μια μέρα, καθίσαμε να συζητάμε, πολλά για το ποδόσφαιρο» συνεχίζει ο Έρικσον. Αυτός (ο Μπέκαμ) έφαγε ρέγγα και πατάτες με κρέας. Επιβεβαιώνει, κατά κάποιο τρόπο, πόσο σπουδαίος είναι. Δεν χρειαζόταν να έρθει εδώ, αλλά ένιωσα περήφανος που ήρθε».

Η συγκεκριμένη ιστορία, επιβεβαιώνει το γεγονός πως οι δυο τους είχαν κρατήσει φιλική σχέση ακόμη και μετά το τέλος της κοινής τους θητείας στην Εθνική Αγγλίας, από το 2001 ως το 2006, με τον Άγγλο πρώην ποδοσφαιριστή να είναι και ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» εκείνη την περίοδο.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ