Μασούρας-Τικίνιο – Βρίσκονται με… κλειστά μάτια και πετάνε «φωτιές» (pic, vids)

Μασούρας-Τικίνιο – Βρίσκονται με… κλειστά μάτια και πετάνε «φωτιές» (pic, vids)

Ο Γιώργος Μασούρας και ο Τικίνιο Σοάρες συνεργάστηκαν άψογα και στην Πόλη και έδειξαν ξανά πως βρίσκονται με κλειστά… μάτια!

Με μία μυθική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός διέλυσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε και επικράτησε με 3-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να τα δίνουν όλα και να παίρνουν μία τεράστια νίκη στην Πόλη.

Ωστόσο, μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους ερυθρόλευκους, ήταν φυσικά δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Γιώργο Μασούρα και Τικίνιο Σοάρες. Ο Έλληνας εξτρέμ ήταν σε τρομερή κατάσταση και πάλι και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δύο γκολ και μία ασίστ, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει… αγριεμένος!

Κομβικός για τον Ολυμπιακό, ήταν και ο Τικίνιο Σουάρες που σκόραρε το 4ο του γκολ στα τελευταία τρία του παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα!

Γιατί ωστόσο, οι δύο τους δείχνουν να βρίσκονται με… κλειστά μάτια; Διότι, ο Βραζιλιάνος killer έχει σκοράρει τις δύο φορές από πάσα του Μασούρα!

Η μία ήταν κόντρα στη Φενέρ, στο γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στην Πόλη!

Και όπως δείχνουν και οι δύο τους, αυτή τη στιγμή είναι το πιο «καυτό» δίδυμο της Ελλάδας, καθώς και ο Έλληνας εξτρέμ δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Από την επιστροφή του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος Μασούρας έχει σκοράρει τρεις φορές και έχει «σερβίρει» ακόμα δύο γκολ στους συμπαίκτες του, τα οποία είναι στον Τικίνιο όπως προαναφέραμε.

Όπως αποδεικνύεται και από τα νούμερα, όταν το συγκεκριμένο δίδυμο αποδίδει, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς πέρα από τους αριθμούς, οι ερυθρόλευκοι έχουν και τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τους συγκεκριμένους δύο στο γήπεδο.

On fire… η δυάδα του Πέδρο Μαρτίνς που οδηγεί τον Ολυμπιακό μονάχα σε νίκες και σε αποτελέσματα σαν αυτό της Πόλης!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ