Kill Bill… 11 χρόνια πριν! (vid)

Kill Bill… 11 χρόνια πριν! (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης, από τους πιο clutch Ευρωπαίους όλων των εποχών, κυνηγά πάντα την ευθύνη και τη δόξα του τελευταίου σουτ. Όπως και το μακρινό Eurobasket του 2007 κόντρα στους Κροάτες.

Τα κατορθώματα του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό και τα τεράστια καλάθια του όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους (πρόχειρα θυμόμαστε τους τελικούς με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκό) δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων χρόνων της καριέρας του με τα ερυθρόλευκα.

«Από μικρός φαινόταν τι θα γίνει όταν μεγαλώσει» λένε οι παλιοί. Και αυτό ισχύει απόλυτα αν κοιτάξει κανείς την καριέρα του Βασίλη Σπανούλη. Από τον Γυμναστικό της Λάρισας και το Μαρούσι, τα scouting reports έκαναν λόγω για έναν νεαρό με σπάνιο επιθετικό ταλέντο και πολύ θράσος. Προσόντα που μαζί με άλλα που ανέπτυξε στη πορεία της καριέρας του τον έχουν φτάσει να μπαίνει στην κουβέντα για τους GOAT της Euroleague και του ευρωπαϊκού μπάσκετ γενικότερα.

Εμείς για να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, θυμόμαστε μια από τις καλύτερες φάσεις του με την Γαλανόλευκη, όταν πέτυχε το buzzer beater τρίποντο της νίκης επί των Κροατών στο Eurobasket του 2007, ξαπλώνοντας τον Πλάνινιτς στο παρκέ με διαδοχικές ραχιαίες και σταυρωτές ντρίπλες για το τελικό 81-78, σε ένα τουρνουά που η Ελλάδα πήρε την 4η θέση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ