Λάτσιο – Τσιταντέλα 4-1

Λάτσιο – Τσιταντέλα 4-1

Με δύο γκολ του Ιμόμπιλε, ένα του Άντερσον κι ένα αυτογκόλ του Καμιλιάνο η Λάτσιο επικράτησε εύκολα της Τσιταντέλα (4-1) και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια

Σαν… σε προπόνηση η Λάτσιο ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσιταντέλα (4-1) και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας! Έπαθε η Ίντερ κι έμαθε έτσι και η Λάτσιο. Δεν υποτίμησε την αντίπαλό της και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Ολίμπικο.

Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου (11′) ο Τσίρο Ιμπόμπιλε εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 24ο λεπτό έγινε το δύο μηδέν δια ποδός Φελίπε Άντερσον (2-0). Πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Καμιλιάνο (αυτογκόλ).

Μπορεί ο Μπαρτολομέι να μείωσε σε 3-1 στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όμως δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκαν κι άλλο γκολ από τον συνήθη ύποπτο Τσίρο Ιμόμπιλε ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 4-1!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ