
Ο Φώτης Ιωαννίδης αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Τζούλιαν Μπιανκόν τον... αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (4-2), με τον Φώτη Ιωαννίδη να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις και τον Τζούλιαν Μπιανκόν να τον… αποχαιρετά.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος αμυντικός έστειλε… φιλάκια στον Έλληνα επιθετικό την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά την κόκκινη που δέχτηκε.
Διαβάστε επίσης: Έφερε… τούμπα την Μπόρνμουθ η Σίτι και έδωσε ραντεβού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-2)
Δείτε το στιγμιότυπο με τα… φιλάκια του Μπιανκόν στον Ιωαννίδη
Φιλάκια από τον
ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 😘😘😘#OlympiacosFC #OLYPAO pic.twitter.com/J3kn93NTFz— Redball🔴 (@VRagnarok7) March 30, 2025
Ο επιθετικός των «πράσινων» έκανε σκληρό φάουλ στον Κωστούλα στο 92ο λεπτό του ντέρμπι και ο Ομπρένοβιτς τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάπως έτσι, ο Ιωαννίδης θα χάσει το επόμενο ματς που είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (6/4, 21:30), για τη 2η αγωνιστική των play offs 1-4 της Superleague.