Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Μπόντο Γκλιμτ (vids)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ τη Μπόντο Γκλιμτ (6/3, 22:00) για τους «16» του Europa League και οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προπονήθηκαν στο «Aspmyra Stadion» και to10.gr ήταν εκεί.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε απευθείας στις 16 κορυφαίες ομάδες του Europa League, κατακτώντας την 7η θέση στη βαθμολογία της League Phase και το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τη Μπόντο Γκλιμτ (6/3, 22:00), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στο «Aspmyra Stadion».

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα γίνει το ματς, ώστε να συνηθίσουν και το γεγονός πως έχει πλαστικό χλοοτάπητα, με to10.gr να βρίσκεται εκεί.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Πάμε για τη νίκη στη Νορβηγία – Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα»

Προπονήθηκε στο «Aspmyra Stadion» ο Ολυμπιακός

Τελευταία προπόνηση για τους Πειραιώτες ενόψει του ματς με τη Μπόντο Γκλιμτ.

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμας, Μουζακίτης, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας, οι παίκτες που επέλεξε ο Μεντιλίμπαρ να ταξιδέψουν στη Νορβηγία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως στο μυαλό των Κυπελλούχων Ευρώπης είναι μόνο η νίκη αύριο και τίποτα άλλο, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην ομάδα λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ αποθέωσε την Μπόντο αποκαλώντας την πάρα πολύ καλή ομάδα.

Για το αν μια ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς: «Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Πάμε σε αυτό και αφού τελειώσει θα κρίνουμε αν μια ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα ή όχι. Πάμε στο παιχνίδι, όπως παμε σε όλα με σκοπό τη νίκη. Ανάλογα την εξέλιξη θα κρίνουμε αν είναι ένα καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία».

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για τον αντίπαλο. Εχουμε απέναντί μας 11 παίκτες πολύ καλούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα».

Για την Μπόντο Γκλιμτ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εχει κερδίσει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ο κίνδυνος αύριο δεν είναι ούτε ο καιρός, ούτε ο αέρας. Είναι η Μπόντο Γκλιμτ, που είναι πάρα πολύ δυνατή».

Το… πλαστικό και παγωμένο «Aspmyra Stadion»:

Το «Aspmyra Stadion λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από