Γκολ και θέαμα – Δείτε highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)

Δείτε γκολ από τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τις 36 ομάδες της διοργάνωσης να χαρίζουν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Στα παιχνίδια που είχαν ελληνικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός νίκησε στη Σουηδία την Μάλμε με 1-0, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν η Βικτόρια Πλζεν προηγήθηκε με 2-0, αλλά κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό.

3Χ3 για Λάτσιο

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Λάτσιο, που επικράτησε εκτός έδρας της Τβέντε με 2-0. Πέδρο στο 35’ και Ισακσεν στο 87’ τα γκολ για τους Ιταλούς.

Συνεχίζει απτόητη η Τότεναμ

Όπως και η Λάτσιο, έτσι και η Τότεναμ έκανε το 3Χ3. Οι Λονδρέζοι νίκησαν εντός έδρας την Άλκμααρ με 1-0. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Ποστέκογλου πέτυχε ο Ριτσάρλισον.

Εξαιρετική η Άντερλεχτ

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει και η Άντερλεχτ, που επικράτησε της Λουντογκόρετς με 2-0. Οι Βέλγοι πέτυχαν την 3η νίκη τους και είναι στους 9, όπως η Λάτσιο με την Τότεναμ.

Χωρίς νικητή

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Έρικσεν (15’), ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Εν Νεσίρι (49’).

Σαρωτική η Ρέιντζερς

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρέιντζερς το ματς με την Στεάουα Βουκουρεστίου στη Γλασκώβη, με τους Σκωτσέζους να επικρατούν εύκολα με 4-0. Πρωταγωνιστής ο Τσέρνι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ: Στο 31’ και στο 55’. Ο Λόρενς είχε ανοίξει το σκορ στο 10’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιγκαμανέ (72’).

Εκπληξη στη Γαλλία

Η Μπεσίκτας έκανε την έκπληξη στην έδρα της Λιόν, με τους Τούρκους να επικρατούν με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φερνάντες στο 71’.

Έκανε το καθήκον της

Η Πόρτο επικράτησε εντός έδρας της Χοφενχάιμ με 2-0. Ντζαλό στο 45+2’, Σαμού στο 75’ τα γκολ των Δράκων.

Έδωσε τη λύση ο Νίκο Γουίλιαμς

Με γκολ του Νίκο Γουίλιαμς (33’), η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε εντός έδρας της Σλάβια Πράγας. Δεύτερη νίκη για τους Βάσκους, που είναι στους 7 πόντους.

Αγχωτική νίκη για τη Ρόμα

Η Ρόμα μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην σκληροτράχηλη Ντιναμό Κιέβου, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αρτέμ Ντόβμπικ από το σημείο του πέναλτι στο 23’.

Άνετος και ωραίος ο Άγιαξ

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Άγιαξ στο Αζερμπαϊτζάν, όπου επικράτησε της Καραμπάγκ με 3-0. Κένεθ Τέιλορ στο 36’, Βάουτ Βέγκχορστ στο 74’ και Τσούμπα Άκπομ στο 77’ τα γκολ. Οι Αζέροι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9, καθώς αποβλήθηκε στο 15’ ο Ρομαό και στο 79’ ο Καφαργκουλιγιέφ.

«Σεφτέ» για την Ρεάλ Σοσιεδάδ

Την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση πέτυχε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Βάσκους να επικρατούν στη Σερβία της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2-1. Ο Γιον Πατσέκο άνοιξε το σκορ στο 19’ για τους νικητές και στο 64’ ο Σέρχιο Γκόμεθ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Ισραηλινοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Ντορ Τούργκεμαν.

Δύσκολη νίκη για Άιντραχτ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο παιχνίδι με την Ρίγα, με τους Γερμανούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0, χάρη στο τέρμα του Χένρι Λάρσον στο 79ο λεπτό.

Τρίποντα για Μίντιλαντ και Φερεντσβάρος

Με το ίδιο σκορ επικράτησε εντός έδρας η Μίντιλαντ της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (Ουσμάν Ντιαό 18′), αλλά και η Φερεντσβάρος της Νις (Μόιζε Μπομπίτο αυτ, 15′).

Τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 23/10

Μπράγκα – Μπόντο Γκλιμτ 1-2
Γαλατάσαραϊ – Έλφσμποργκ 4-3

Πέμπτη 24/10

Ρόμα – Ντιναμό Κιέβου 1-0
Άιντραχτ – Ρίγα 1-0
ΠΑΟΚ – Πλζεν 2-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σοσιεδάδ 1-2
Φερεντσβάρος – Νις 1-0
Καραμπάγκ – Άγιαξ 0-3
Μίντιλαντ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-0
Πόρτο – Χοφενχάιμ 2-0
Ρέιντζερς – Στεάουα 4-0
Τότεναμ – Άλκμααρ 1-0
Λιόν – Μπεσίκτας 0-1
Φενέρμπαχτσε – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1
Αθλέτικ – Σλάβια 1-0
Άντερλεχτ – Λουντογκόρετς 2-0
Τβέντε – Λάτσιο 0-2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από