Ασταμάτητος ο Ραφίνια, «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του ο Λεβαντόφσκι (vids)

Ασταμάτητος ο Ραφίνια, «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του ο Λεβαντόφσκι (vids)

Ματσάρα κάνει ο Ραφίνια, ο οποίος οδηγεί την Μπαρτσελόνα όπως φαίνεται σε μια μεγάλη νίκη

Σκορ και θέαμα είχε το πρωτο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι της βραδιάς μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Το πρώτο 45λεπτο έληξε 3-1 υπέρ των Καταλανών, με τον Ραφίνια να κάνει το 1-0 μόλις στο 1’ και τον Χάρι Κέιν να ισοφαρίζει στο 18’.

Ωστόσο, στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα βρήκε δυο ακόμα γκολ και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ υπέρ της στο 3-1.

Διαβάστε επίσης: Κανονικά ο Φουρνιέ με τη Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε κόντρες στην πρώην ομάδα του στο 36’. Ο Φερμίν πάσαρε στον Πολωνό επιθετικό και εκείνος πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-1, μην πανηγυρίζοντας το γκολ φυσικά.

Μόλις 9 λεπτά αργότερα (45’) πέτυχε γκολ ξανά με τον Ραφίνια να σκοράρει ένα πανέμορφο τέρμα με το δεξί και να διαμορφώνει το 3-1.

Τα δυο πρώτα τέρματα του αγώνα

Μόλις στα 57 δευτερόλεπτα η Μπαρτσελόνα βγήκε στην επίθεση, ο Ραφίνια σε τετ-α-τετ με τον Νόιερ, τον όποιον κατάφερε να περάσει και εκείνον και να σκοράρει για το 1-0 των Καταλανών.

Το γκολ της Μπαρτσελόνα με τον Ραφίνια:

Στο 18’, ωστόσο, οι Βαυαροί βρήκαν… απάντηση στο γκολ του Ραφίνια. Ο Ολίσε άλλαξε για τον Γκνάμπρι, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα και ο Χάρι Κέιν με το δεξί του πόδι σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά.

Tο γκολ της Μπάγερν με τον Χάρι Κέιν:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ