Εντυπωσιακό τελείωμα από τον Παναγάκο – Σκόραρε και ο Παπακανέλλος (vids)

Ο κάτοχος του Youth League, Ολυμπιακός, προηγείται με 4-0 της Κάλεβ Ταλίν - Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης

Η Κ19 του Ολυμπιακού  αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κάλεβ Ταλίν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προηγείται με 4-0 των Εσθονών, στην πρεμιέρα τους στο Youth League.

Ο Γιουσούφ έκανε το 1-0 (36′), ο Τουφάκης διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών (41′), ο Παναγάκος με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έκανε το 3-0 και ο Παπακανέλλος μετά τις δύο ασίστ, σκόραρε και ο ίδιος για τους κατόχους της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Μάλμε!

Ο Αλαφάκης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο αμυντικός της Κ19 που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι των Εσθονών, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το εξωτερικό (!) του ποδιού του.

Δείτε το 3-0 των Πειραιωτών:

Στο 56ο λεπτό, ο Παπακανέλλος θα κάνει το 4-0 για τον Ολυμπιακό όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε με το δεξί και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για τους Πειραιώτες.

Δείτε το 4-0 από τον Παπακανέλλο:

Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου

Ο Παπακανέλλος, στο 36ο λεπτό, μετά από ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα από δεξιά βρήκε τον Γιουσούφ που με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους κατόχους του Youth League.

Δείτε το 1-0 από τον Γιουσούφ:

Στο 42ο λεπτό ο Παπακανέλλος δημιούργησε ξανά, όταν τσίμπησε τη μπάλα, εκείνη κατέληξε στον Τουφάκη που πλάσαρε για το 2-0.

Δείτε το 2-0 του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από