Γκολ που έγραψαν ιστορία από τα ματς Μπαρτσελόνα – Μπάγερν (vid)

Γκολ που έγραψαν ιστορία από τα ματς Μπαρτσελόνα – Μπάγερν (vid)

Γκολ που έμειναν στην ιστορία από τις κλασσικές αναμετρήσεις του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν.

Σε ζωντανή μετάδοση από το MEGA (22:00), η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν για την 3η αγωνιστική του UEFA Champions League.

Οι αναμετρήσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπάγερν έχουν προσφέρει μερικά από τα πιο αξέχαστα γκολ στην ιστορία του Champions League.

Ένα από τα πιο εμβληματικά γκολ σημειώθηκε το 2015, όταν ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε ένα απίστευτο τέρμα, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Ζερόμ Μπόατενγκ και πλασάροντας τον Νόιερ με άψογο πλασέ, γράφοντας το 2-0 σε εκείνη τη νίκη με 3-0.

Το… μαγικό 8-2
Από την πλευρά της Μπάγερν, ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ μπήκε στη νίκη με 8-2 το 2020, όταν ο Φιλίππε Κοουτίνιο, παίζοντας δανεικός από την Μπαρτσελόνα, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Η Μπάγερν, με την εξαιρετική ταχύτητα και συνεργασία των παικτών, απέδειξε την κυριαρχία της στο ματς, και ο Κοουτίνιο έκλεισε με στυλ τη νίκη.

Επίσης, το γκολ του Τόμας Μίλερ στο ίδιο παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, καθώς προήλθε από μια όμορφη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, ολοκληρώνοντας με ένα άψογο τελείωμα.

Αυτά τα γκολ αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο τεχνικής και τακτικής τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Μπάγερν, που προσφέρουν πάντα θεαματικά ματς όταν βρίσκονται αντιμέτωπες.

Οι αναμετρήσεις τους παραμένουν θρυλικές, με τα γκολ τους να μένουν χαραγμένα στη μνήμη των φιλάθλων για χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ