Αριστούργημα: Η γκολάρα του Όσιμεν που ανάγκασε και τους αντιπάλους να το… βγάλουν φωτογραφία! (vid)

Το απίθανο γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι από τον Βίκτορ Όσιμεν... τρέλανε τους πάντες στην αναμέτρηση της Αντάλιασπορ με τη Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε χθες Σάββατο (19/10) με σκορ 3-0 εκτός έδρας της Αντάλιασπορ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Το highlight της αναμέτρησης έλαβε χώρα στο 90+2′ καθώς σε εκείνο το σημείο επετεύχθη το πιο όμορφο τέρμα του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Ο Βίκτορ Όσιμεν πέρασε στο γήπεδο στο 78′ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε με μαγικό ψαλιδάκι για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα για τον σύλλογο του, καθώς το 0-3 στην έδρα της Αντάλιασπορ σήμανε την 8η νίκη της Γαλατά στη Super Lig, αφήνοντας πρώτη στη βαθμολογία με 25 βαθμούς έναντι 18 της δεύτερης Σάμσουνσπορ, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Αυτή η γκολάρα άφησε άναυδους ακόμα και τους οπαδούς της Αντάλιασπορ, μερικοί εκ των οποίων όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο απαθανάτισαν τη στιγμή τραβώντας βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Νιγηριανός φορ κάνει όργια έχοντας ήδη πετύχει τρία γκολ και έχει δώσει τέσσερις ασίστ σε πέντε ματς με τη Γαλατασαράι. Όλα αυτά μάλιστα σε μόλις 315′, κάτι που σημαίνει ότι συμμετέχει σε γκολ της ομάδας του κάθε 45′.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από