Το γκολ της χρονιάς: Ο Μάντζης «ντύθηκε» Κριστιάνο στο 1-1 του ΠΑΣ (vid)

Ο Βασίλης Μάντζης πέτυχε ίσως το γκολ της χρονιάς καθώς σκόραρε με ανάποδο «ψαλίδι» για να κάνει το 1-1 στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καμπανιακό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Καμπανιακό στο παιχνίδι που ανοίγει την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ το σκορ με τον Φροσύνη στο 10ο λεπτό της συνάντησης και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι και το 36ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Στην αντεπίθεση ο Τεν Χαγκ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ»

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης και ίσώς το γκολ της χρονιάς.

Μετά από σωστή κυκλοφορία των παικτών του «Άγιαξ» της Ηπείρου ο Σόρια με κεφαλιά-πάσα έκανε το γύρισμα και ο Μάντζης με ένα θεαματικό ανάποδο «ψαλίδι» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ένα εντυπωσιακό τέρμα από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 32χρονο επιθετικό να… μιμείται τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το τρίτο γκολ του έμπειρου στράικερ σε πέντε αναμετρήσεις στη φετινή Super League 2.

Όσον αφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα της Ηπείρου έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Μια πορεία που της έχει δώσει 7 βαθμούς.

Ο Καμπανιακός από την άλλη, στις πρώτες τέσσερις στροφές έχει 2 νίκες και 2 ήττες, με 6 πόντους στο ενεργητικό του. Απομένει να φανεί εάν το σημερινό παιχνίδι των δύο ομάδων, που πραγματοποιείται στους «Ζωσιμάδες» θα βγάλει νικητή ή εάν θα παραμείνει στο 1-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από