Το εντυπωσιακό… flopping του Λεσόρ που έχει γίνει viral (vids)

Το εντυπωσιακό… flopping του Λεσόρ που έχει γίνει viral (vids)

Ο Ματίας Λεσόρ «εκτινάχτηκε» σε μία φάση με τον Ναντίρ Χιφί της Παρί και η φάση με το... εντυπωσιακό flopping του Γάλλου σέντερ έχει γίνει viral στα social media.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση στο Παρίσι και υπέστη την πρώτη του ήττα στη Euroleague από την Παρί με 84-80 στην τρίτη αγωνιστική και στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στη γαλλική ομάδα, που κατέκτησε πέρσι το Eurocup και πλέον στρέφει την προσοχή της στην αποψινή αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, σε ένα «remake» του περσινού τελικού.

Κορυφαίος για το τριφύλλι σε ακόμη ένα ματς ήταν ο Ματίας Λεσόρ, που έκανε… θραύση και κόντρα στην Παρί, με τον Γάλλο σέντερ μάλιστα να γίνεται… viral στα social media, αλλά και στο Twitter για μια πολύ ιδιαίτερη φάση.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος ψηλός έκανε ένα εντυπωσιακό «flopping» σε μία φάση με τον Ναντίρ Χιφί της Παρί, ο οποίος εφόρμησε προς το καλάθι, ακούμπησε τον Λεσόρ και εκείνος «εκτινάχτηκε» προς τα πίσω, σε ένα απίθανο «τίναγμα».

Δείτε το βίντεο:

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο 22χρονος Χιφί της Παρί είναι περίπου 80 κιλά, την ώρα που ο Λεσόρ είναι κάπου στα 20 κιλά παραπάνω από εκείνον, όμως έκανε ένα φοβερό flopping, με τους τρεις διαιτητές του ματς να μην ενδίδουν.

Η πτώση του Λεσόρ είναι εντυπωσιακή και όπως βλέπετε και παραπάνω, έχει γίνει viral στα social media, με κάποια από τα σχόλια να λένε χαρακτηριστικά: «Όταν σε χτυπούν με ηλεκτροσόκ» κλπ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ