Η προπόνηση της Εθνικής στο «Καραϊσκάκη» ενόψει Ιρλανδίας (pics, vids)

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από «to10.gr» μέσα από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ιρλανδία.

Η Εθνική Ελλάδος μετά τον θρίαμβο στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας, στρέφει την προσοχή της στην αυριανή (13/10, 21:45) αναμέτρηση με  την Ιρλανδία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League.

H «γαλανόλευκη» προπονήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει μέρος κανονικά στο πρώτο σκέλος του προγράμματος, καθώς θυμίζουμε πως ο μπακ της Λίβερπουλ ήταν με ίωση.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, που ήταν και αυτός με ίωση, αλλά ακολούθησε κανονικά το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σχολιάζει την κατάσταση για την οποία βρίσκονται οι δύο παίκτες. «Είχανε κάποιο πρόβλημα με πυρετό. Πιθανόν κάποια ίωση. Σήμερα να δούμε το πώς είναι. Είχανε πυρετό για δυο ημέρες. Ελπίζω να είναι καλά και να μπορέσουμε να τους έχουμε. Αισθάνονται καλά προσωρινά. Να δούμε την αντίδρασή τους μετά την προπόνηση», ανέφερε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Οι διεθνείς ξεκίνησαν την καθιερωμένη προθέρμανσή τους με πολύ… μπάλα και ασκήσεις σε μικρούς χώρους με συνεχόμενες πάσες. Παράλληλα, οι τρεις τερματοφύλακες της Εθνικής (Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς) πραγματοποίησαν το δικό τους ασκησιολόγιο υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Φάνη Κατεργιαννάκη, ενώ κοντά τους ήταν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Η προπόνηση όπως ήταν φυσικό, παραμονές αγώνα, δεν είχε υψηλή ένταση, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι σκληρές μονομαχίες στο «κορόιδο» που έπαιζαν οι διεθνείς, δείγμα της θέλησης που έχουν για να κάνουν το «4 στα 4» στον όμιλο του Nations League.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε τετ-α-τετ με την τριάδα των τερματοφυλάκων και κυρίως με τους «νέους», Τζολάκη και Μανδά, ενώ στη συνέχεια πλησίασε τους συνεργάτες του και παρακολουθούσε από κοντά την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από το Κυριακάτικο ματς και πλέον οι διεθνείς θα προπονηθούν ξανά όλοι μαζί για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου με Αγγλία (14/11, 21:45) και Φινλανδία (17/11, 21:45).

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από