Η γκολάρα του Κωστούλα με την εθνική ελπίδων (vid)

Η γκολάρα του Κωστούλα με την εθνική ελπίδων (vid)

Ο Μπάμπης Κωστούλας είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το απέδειξε με την εθνική ελπίδων σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ.

Η εθνική ελπίδων της Ελλάδας έδωσε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σλοβακίας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον κρίσιμο αγώνα με την Κροατία με φόντο την πρόκριση στο Euro.

Το γκολ για τη «γαλανόλευκη» πέτυχε ο Μπάμπης Κωστούλας. Και τι γκολ! Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού κινήθηκε πολύ ωραία στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έλαβε την μπάλα και στην κίνηση έπιασε ένα εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ νικώντας τον τερματοφύλακα.

Δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενος με φόρα από τις εμφανίσεις του με τους Ερυθρόλευκους υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Για την ιστορία οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ στο 56′ με τον Γκάιδος, για να φέρει το ματς στα ίσα ο Κωστούλας με το υπέροχο τέρμα του στο 84′. Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Ντόμινικ Γιάβορτσεκ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Δείτε το γκολ:

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Γιάσοσλαβ Κέντος): Μπέλκο, Κόπασεκ, Γιάβορτσεκ, Κόζα, Σελέτσκι (60’ Σίκουλα), Μ. Σάουερ (60’ Σβιντέρσκι), Νέμπιλα, Γκάιντος (78’ Βεζελόφσκι), Κάπραλικ (78’ Σπατσίλ), Μαρσέλι (60’ Λ. Σάουερ), Γιαμπόρ (60’ Γκρίγκερ).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μπαλωμένος (46’ Γραμματικάκης, 70’ Αγγελόπουλος), Κουτσογούλας (46’ Τασιούρας), Τόλης, Κωστής, Αποστολόπουλος (46’ Κίτσος), Δαρέλας (46’ Αποστολάκης, 70’ Καλοσκάμης), Μουζακίτης (62’ Μεταξάς), Νιάρχος (46’ Κωστούλας), Κουρφαλίδης (46’ Μπακούλας), Ζουγλής (62’ Μπελεβώνης), Κούτσιας (46’ Τζίμας).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ