Συγκινεί ο προπονητής της Σέφιλντ για Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό τους» (vid)

Ο προπονητή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, μίλησε για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε τον γύρο του κόσμου βυθίζοντας στην θλίψη τους πάντες και ειδικότερα τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, μίλησε για τον άτυχο ποδοσφαιριστή αναφέροντας πως ήταν τεράστια προσωπικότητα και πως οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό.

Οι δηλώσεις του Κρις Γουάιλντερ:

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος. Πραγματικά, νομίζω ότι φτάνουμε σε εκείνη την ηλικία που πηγαίνουμε σε ολοένα και περισσότερες κηδείες.

Προφανώς στη ζωή σου χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σέβεσαι, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα Όλοι είναι απολύτως άναυδοι και είναι πραγματικά τραγικό.

Δεν ήταν από τους παίκτες που έμπαινε στα πρωτοσέλιδα αλλά ο Τζορτζ ήταν μία τεράστια προσωπικότητα, ένας τεράστιος ηγέτης, ένας τεράστιος φορέας πολιτισμού. Ήταν η επιτομή για τα πάντα, εντός και εκτός γηπέδου.

Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, Είχαμε τους καυγάδες μας, τα ξεσπάσματά μας αλλά τα αφήναμε στην άκρη έχοντας ως στόχο και οι δύο το ίδιο αποτέλεσμα.

Τώρα που το σκέφτομαι, οικογένειες έχασαν έναν γιο και παίκτες έχασαν έναν αδερφό. Αυτά τα αγόρια πήγαιναν στον πόλεμο μαζί με τον Τζορτζ που ανταποκρινόταν σε κάθε πρόκληση.

Ήταν ένας παίκτης που απολάμβανες να προπονείς. Έδινε το μάξιμουμ σε κάθε ματς και αυτό ήθελε ο κάθε οπαδός της Σέφιλντ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από