O ΜακΚίσικ «ξύπνησε» τον Ολυμπιακό στην Πόλη: Το πήρε πάνω του ο Αμερικανός και έβαλε τρελό τρίποντο (vid)

O ΜακΚίσικ «ξύπνησε» τον Ολυμπιακό στην Πόλη: Το πήρε πάνω του ο Αμερικανός και έβαλε τρελό τρίποντο (vid)

Ο ΜακΚίσικ κράτησε τον Ολυμπιακό στο δύσκολο πρώτο μισό με την Φενέρ στην Πόλη

Ένα τρίποντο από τον… Θεό στη λήξη του χρόνου. Ένα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό. Και μια καταπληκτική ασίστ στον Ράιτ. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε.

Και ο Ολυμπιακός τον υποδέχτηκε την κατάλληλη στιγμή. Στην πολύ δύσκολη δεύτερη περίοδο στην Πόλη. Παίζει σπουδαία άμυνα η Φενέρ και έχει μπλοκάρει τους «ανέτοιμους» Ερυθρόλευκους. Τους κράτησε πολύ χαμηλά στην πρώτη περίοδο (17-13) και ξέφυγε με επτά (26-19. 15:20).

Εκεί λοιπόν ανέλαβε δράση ο πολύπειρος ΜακΚίσικ: Πατώντας το γκάζι και επαναφέροντας τη τάξη. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 28-28 από την ασίστ στον Ράιτ και αργότερα προσπέρασε για πρώτη φορά με τον Τόμας Γουόκαπ (30-32, 17:34).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήγε μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα: 36-32 έχοντας επιμέρους 23-15 στην δεύτερη περίοδο. Και αυτά με μοναδικό εύστοχο τρίποντο το… τρελό του ΜακΚίσικ. Διότι κατά τα άλλα η στατιστική λέει μόλις 1/7. Ο Αμερικανός είναι πρώτος σκόρερ με 7 πόντους και τον ακολουθεί ο Γκος (6). Από τη Φενέρ το πιο δύσκολο πρόβλημα ως εδώ είναι ο θεόρατος Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (8π).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ