Ξεχωριστός Παπανικολάου: Το πολύ όμορφο βίντεο με φίλο του Παναθηναϊκού

Ξεχωριστός Παπανικολάου: Το πολύ όμορφο βίντεο με φίλο του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Παπανικολάου φωτογραφήθηκε με ένα φίλο του Παναθηναϊκού, δίνοντάς του χαρά και το βίντεο έγινε viral στα social media.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει αποδείξει εμπράκτως πως η κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό πρέπει και οφείλει να παραμένει μονάχα εντός παρκέ και για 40 μόνο λεπτά.

Αυτό απέδειξε και πρόσφατα πριν από τον τελικό του Super Cup στην Ρόδο με αντίπαλο τους πράσινους, όταν φωτογραφήθηκε και όχι μόνο με φίλους των πράσινων.

Διαβάστε επίσης:Σταθερά 16η η Ελλάδα στο ranking της UEFA – Τι έκαναν Σκωτία και Ελβετία

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε φωτογραφηθεί πριν από το ματς με μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού. Ένα βίντεο μάλιστα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, που δείχνει πάλι τον Παπανικολάου να βγάζει φωτογραφία με έναν νεαρό φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα, πιάνοντας μάλιστα και κουβέντα δείχνοντας να τον ακούει με μεγάλη προσοχή και προσήλωση.

Αυτός είναι ο αθλητισμός που θέλουμε και που πρέπει να προβάλλεται, αλλά και παίκτες όπως ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας να προβάλλονται ως παραδείγματα για τα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν τον αθλητισμό.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ