Οπαδός της ΑΕΚ ζήτησε τη ραμπόνα του Λαμέλα με τον Λεβαδειακό σε reel και η Ένωση έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα (vid)

Οπαδός της ΑΕΚ ζήτησε τη ραμπόνα του Λαμέλα με τον Λεβαδειακό σε reel και η Ένωση έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα (vid)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ άκουσε την επιθυμία ενός οπαδού της στα social media και έφτιαξε reel με τη ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Έρικ Λαμέλα ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ήταν από τους καλύτερους παίκτης της ομάδας του παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθά παίκτες με τη δική του τεχνική κατάρτηση.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους έδειξε δείγμα από την κλάση του όταν έδωσε πάσα στον Ρότα με ραμπόνα. Ένας οπαδός των «κιτρινόμαυρων» ξεχώρισε αυτή την στιγμή από το παιχνίδι και ζήτησε από την ΑΕΚ στα social media να φτιάξει reel.

Διαβάστε επίσης: Ένα «υπερόπλο» ο Φουρνιέ στα χέρια του Μπαρτζώκα

Ένα ξεχωριστό βίντεο μερικών δευτερολέπτων δηλαδή με τη συγκεκριμένη φάση. Και η Ένωση έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα, με την παρακάτω ανάρτηση στο instagram…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ