Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Αυστραλία και η υπόκλιση της FIBA στον «Έλληνα Θεό» (pic & vid)

Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Αυστραλία και η υπόκλιση της FIBA στον «Έλληνα Θεό» (pic & vid)

Συγκινητική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στην Αυστραλία με την FIBA να βγάζει το καπέλο στον Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έκανε κατάθεση ψυχής σε ακόμη ένα παιχνίδι της Εθνικής ομάδας η οποία επικράτησε με 77-71 της Αυστραλίας και ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά. Ο «Greek Freak» τα έδωσε όλα και ήταν και πάλι ο κορυφαίος για τη γαλανόλευκη η οποία θύμισε από το ένδοξο παρελθόν.

Ο σταρ των Μπακς έμεινε στο παρκέ για 32:48 και σε αυτό το διάστημα είχε 20 πόντους με 7/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/7 βολές ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ και είχε 2 κλεψίματα. Μία γεμάτη εμφάνιση και με διαχείριση από τον Βασίλη Σπανούλη ώστε να αντέξει μέχρι το τέλος ο Γιάννης.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς μάλιστα, η FIBA με ανάρτησή της έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη ανεβάζοντας μία φωτογραφία όπου ο Αντετοκούνμπο φέρει την ελληνική σημαία και έχει δάφνες στο κεφάλι με φόντο το Παρίσι. «Ο Έλληνας Θεός αναδύεται ξανά» γράφει η λεζάντα και η ανάρτηση έγινε viral όπως ήταν λογικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ