Τισουντάλι: «Στόχος ο όμιλος του Champions League και να κερδίσω τρόπαια» (vid)

Τισουντάλι: «Στόχος ο όμιλος του Champions League και να κερδίσω τρόπαια» (vid)

Ο Ταρίκ Τισουντάλι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στα άκρα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μαροκινός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως στόχος του είναι οι τίτλοι, αλλά και η πρόκριση στη League Phase του Champions League.

Οι δηλώσεις του Ταρίκ Τισουντάλι:

Για το ποια είναι τα συναισθήματα του: «Ναι, πήρα μεταγραφή εδώ, μετά από πολλά χρόνια στο Βέλγιο. Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σε αυτό το υπέροχο κλαμπ, το πιο υπέροχο κλαμπ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του με τον ΠΑΟΚ: «Να κερδίσουμε τρόπαια και να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ και ασίστ. Θέλω να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Να έχω σκοπό στο παιχνίδι!»

Με ποιους μίλησε πριν έρθει στο κλαμπ: «Μίλησα με τον Ομάρ, με τον Νορντίν Άμραμπατ, που αν και αντίπαλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ. Επίσης ο Ομάρ είχε μόνο καλά πράγματα να πει. Μίλησα και με κάποιους άλλους παίκτες, που είχαν φίλους που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ. Όλοι μίλησαν μόνο θετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που πάντα παλεύει για διακρίσεις και τίτλους, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω πως είναι ένα πολύ καλό βήμα για εμένα».

Για το σε ποια θέση αγωνίζεται: «Είμαι ένας πολύ δημιουργικός επιθετικός. Δεν είμαι στατικός. Μου αρέσει να κινούμαι, να χρησιμοποιώ την τεχνική μου, να βγαίνω στον χώρο, να ντριμπλάρω. Αυτός είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μου. Είμαι επιθετικός κα θέλω να κινούμαι συνεχώς για να δυσκολεύω τους αμυντικούς όσο περισσότερο γίνεται».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ναι τους γνωρίζω φυσικά. Έχω γνωρίσει και στο Βέλγιο κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ και είναι χαρούμενοι, όπως και εγώ με τη μεταγραφή. Οι φίλαθλοι είναι πραγματικά φανατικοί. Υπάρχει πίεση, αλλά είναι καλό αυτό. Πρέπει να παίζεις με αυτή τη πίεση, για να κερδίσεις, για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για τον σύλλογο. Θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενος. Θα παλέψω μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ