Έπος: Νεαρός ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο on air πριν αναχωρήσει για διακοπές! (vid)

Φίλαθλος του Παναθηναϊκού εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λίγο πριν αναχωρήσει με την παρέα του με προορισμό την Πάρο

Η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (7/7) στο λιμάνι του Πειραιά και συνάντησε μια παρέα νεαρών που αναχωρούσαν για την Πάρο.

Ο ένας από αυτούς, που είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε on air τον ισχυρό άνδρα της μπασκετικής ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που τους έφτιαξε το καλοκαίρι, ενώ ήταν αιχμηρός για τον Λευτέρη Αυγενάκη και το επεισόδιο που είχε στο αεροδρόμιο με υπάλληλο.

Διαβάστε επίσης: To κλάμα του Πέπε στην αγκαλιά του Ρονάλντο και ο απίστευτος διάλογος (vid)

«Στην Πάρο πάμε, σαφώς, μετά από Πανελλήνιες μια απαιτητική χρονιά πάμε να σβήσουμε, να χαλαρώσουμε και ξεκινάει η φοιτητική ζωή. Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, πολιτικές επιστήμες εδώ στην Αθήνα», είπε αρχικά.

«Βλέπετε ότι ήρθαμε νωρίς νωρίς επειδή αν αργήσουμε εμείς δεν μπορούμε να ρίξουμε και κανένα χαστούκι…», συμπλήρωσε.

«Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι και μπορούμε άνετοι να λέμε ότι είμαστε Παναθηναϊκοί», τόνισε ο νεαρός.

Όσο για το γεγονός ότι πάνε μόνοι τους χωρίς κοπέλες, όλη η παρέα εξέφρασε την πεποίθηση πως θα βρουν στην Πάρο, «γι’ αυτό πάμε άλλωστε», τόνισαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από