Ρογκαβόπουλος: «Μίλησα με τον Σπανούλη και του εξήγησα γιατί δεν μπορούσα να είμαι στην Εθνική» (vid)

Ρογκαβόπουλος: «Μίλησα με τον Σπανούλη και του εξήγησα γιατί δεν μπορούσα να είμαι στην Εθνική» (vid)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να απέχει από την Εθνική Ελλάδος, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Λάσο.

Ένας από τους πολλούς παίκτες που βρέθηκαν στη Σύρο για το «AegeanBall Festival» ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ο οποίος μίλησε στην Cosmote για την επιλογή του να μην συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Ελλάδα.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως μίλησε στον Βασίλη Σπανούλη και του εξήγησε πως δεν μπορεί να είναι εκεί για προσωπικούς λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στη επικείμενη συνεργασία του με τον Πάμπό Λάσο στην Μπασκόνια.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος:

Για τη μη συμμετοχή του στην Εθνική: «Μίλησα με τον coach, του εξήγησα τους προσωπικούς μου λόγους που δεν μπορούσα να παρευρεθώ με την Εθνική. Εύχομαι τα καλύτερα για την Εθνική, είναι πάνω απ’ όλα. επειδή ένιωθα ότι δεν είμαι στο 100%, μίλησα μαζί του και αποφάσισα να μη την ενισχύσω. Αγαπώ την ομάδα, είμαι από 13 ετών στην Εθνική».

Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Πάμπλο Λάσο στην Μπασκόνια: «Είναι τεράστιος προπονητής ο Λάσο και περιμένω να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας. Δεν μιλήσαμε ακόμα και το περιμένω με ανυπομονησία. Δεν υπάρχει διαφορετικός ρόλος, πρέπει να κάνω ένα καλό ξεκίνημα για να του αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ