Ένας μήνας από το έπος του Ολυμπιακού – Οι μυθικές περιγραφές στο «χρυσό» γκολ του Ελ Κααμπί (vid)

Ένας μήνας από το έπος του Ολυμπιακού – Οι μυθικές περιγραφές στο «χρυσό» γκολ του Ελ Κααμπί (vid)

Οι απίθανες περιγραφές σε όλο τον κόσμο από το «χρυσό» γκολ του Ελ Κααμπί στον τελικό του Conference League, ένα μήνα μετά τη σπουδαιότερη βραδιά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ένας μήνας πέρασε από το ιστορικό βράδυ της 29ης Μαΐου, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε στην «OPAP Arena» το Conference League, στη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ερυθρόλευκοι ακριβώς πριν ένα μήνα έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτάει ευρωπαϊκό τίτλο, καθώς επικράτησαν στον τελικό της Φιορεντίνα με 1-0 και ολοκλήρωσαν μία επική χρονιά στην Ευρώπη με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα με… νόημα από τον Σάσα Βεζένκοφ (Pic)

To ιστορικό γκολ του Ελ Κααμπί και οι αξέχαστες περιγραφές σε όλο τον κόσμο

«Χρυσός» σκόρερ του μεγάλου τελικού για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό της παράτασης, με τον Μαροκινό να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Σαντιάγκο Έσε και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, προκαλώντας «πανζουρλισμό» στους φιλάθλους του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο.

Όπως μπορεί να δει κανείς και στο παρακάτω βίντεο, ο Ελ Κααμπί με το τέρμα που σημείωσε στον τελικό, εκτός από τον κόσμο των Πειραιωτών, «τρέλανε» και τους σπίκερ σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσέφεραν αξέχαστες περιγραφές σε όλες τις γλώσσες.

Δείτε το επικό βίντεο με τις ξένες περιγραφές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ