Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference σε billboard στην Times Square! (vids+pics)

Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference σε billboard στην Times Square! (vids+pics)

To billboard του Nasdaq στην Τimes Square είχε χρώμα ερυθρόλευκο κι ελληνικό. Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference έπαιξε σε έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου!

Ο Ολυμπιακός και η ιστορική στιγμή της κατάκτησης του Europa Conference League κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους ερυθρόλευκους να «παίζουν» στην Times Square.

Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την 29η Μαΐου την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού της ιστορίας τους και το αμερικανικό χρηματιστήριο «Nasdaq» έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Ολυμπιακός: Έφτασε μέχρι την Times Square

Συγκεκριμένα, στην εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης «Times Square», όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά, το Nasdaq billboard παίζει στις οθόνες του την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Με αυτό τον τρόπο το αμερικανικό χρηματιστήριο συγχαίρει τους ερυθρόλευκους για την μεγάλη επιτυχία τους, με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου κόντρα στη Φιορεντίνα πριν από περίπου ένα μήνα να κάνει τον γύρο του κόσμου.

«Ο Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024», γράφει το μήνυμα που παίζει στο billboard ενώ δείχνει την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη την ώρα της απονομής, σκηνές από τον Πειραιά και στο τέλος πέφτει το σήμα του Ολυμπιακού με το νέο αστέρι που προστέθηκε σε αυτό.

 

Δείτε το βίντεο:


Δείτε πως το έζησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη

 

Οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν να δουν το βίντεο να παίζει στην Times Square.

 

Ντυμένοι στα ερυθρόλευκα και με κασκόλ του Ολυμπιακού περίμεναν να δουν το βίντεο στο billboard του Nasdaq

Το βίντεο όπως φαινόταν από τον κόσμο που παρακολουθούσε

Και συνθήματα την ώρα που «έπαιζε» το βίντεο του Ολυμπιακού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ