Τραυματισμός σοκ για τον Βάργκα στο Σκωτία – Ουγγαρία (pic & vid)

Τραυματισμός σοκ για τον Βάργκα στο Σκωτία – Ουγγαρία (pic & vid)

Στο 68' ο Βάργκα συγκρούστηκε με τον Γκαν και έφυγε με φορείο μετά από αρκετά λεπτά - Αγωνία για την κατάστασή του Ούγγρου επιθετικού, τι αναφέρουν τα μέσα της πατρίδας του.

Μνήμες Euro 2020 με τον Κρίστιαν Έρικσεν ξύπνησαν στην Στουτγκάρδη! Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης της Σκωτίας με την Ουγγαρία ο Μπαρνάμπας Βάργκα είχε σφοδρή σύγκρουση με τον τερματοφύλακα, Γκαν, και βρέθηκε στο έδαφος έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι.

Αμέσως το παιχνίδι διεκόπη και όλοι έσπευσαν πάνω από τον Ούγγρο επιθετικό που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του. Μάλιστα οι συμπαίκτες του τον κάλυψαν με πανί και λίγα λεπτά μετά μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις που «βλέπουν» την έξοδο, η πρόταση στον Γκος και η αινιγματική ανάρτηση του Έβανς (pics)

Όπως είναι λογικό όλο το γήπεδο «πάγωσε» και η ελπίδα όλων πλέον είναι ο Βάργκα να μην έχει κάτι σοβαρό. Από την άλλη, ο Γκαν σηκώθηκε γρήγορα και συνέχισε το παιχνίδι χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο τα ουγγρικά Μέσα, όσο και το BBC, αναφέρουν πως ο Βάργκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις τους, επισημαίνοντας παράλληλα πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Φυσικά, θα περιμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση της Ομοσπονδίας της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ