Τι κι αν είναι 41; Αποθεώθηκε ακόμη και από τους Τούρκους ο απροσπέλαστος Πέπε (pic & vid)

Τι κι αν είναι 41; Αποθεώθηκε ακόμη και από τους Τούρκους ο απροσπέλαστος Πέπε (pic & vid)

Στα 41 του χρόνια ο Πέπε παραδίδει μαθήματα και κερδίζει το χειροκρότημα ακόμη και από τους αντιπάλους του.

Σε πολλούς ίσως προκάλεσε έκπληξη η παρουσία του 41χρονου Πέπε στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Euro 2024. O πολύπειρος αμυντικός όμως όχι απλά είναι στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και σε κάθε παιχνίδι τον δικαιώνει για την επιλογή του δείχνοντας πως η ηλικία είναι πράγματι ένας αριθμός για εκείνον.

Μετά την πολύ καλή του παρουσία κόντρα στην Τσεχία, ο Πέπε ήταν εξαιρετικός κόντρα και στην Τουρκία όπου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές καθοριστικές παρεμβάσεις. Ο πρώην άσος της Ρεάλ δείχνει απροσπέλαστος στην άμυνα ενώ δεν διστάζει ακόμη και να προωθηθεί με την μπάλα σαν να είναι… 20άρης.

Όλα τα παραπάνω ήρθαν να επιβεβαιωθούν στο 83ο λεπτό του ματς όταν ο Μαρτίνεθ τον αντικατέστησε, με το ματς να έχει κριθεί. Την ώρα που έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο ο Πέπε γνώρισε την αποθέωσε από Πορτογάλους αλλά και Τούρκους που υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του. Ορισμένοι από τους Τούρκους οπαδούς βέβαια είχαν και έναν παραπάνω λόγο να τον χειροκροτήσουν καθώς έχει περάσει για ενάμιση χρόνο από την Μπεσίκτας κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ