Έγραψε ιστορία κι ας μην σκόραρε ο Ρονάλντο (pic & vid)

Έγραψε ιστορία κι ας μην σκόραρε ο Ρονάλντο (pic & vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτίμησε την ασίστ στον Μπρούνο Φερνάντες από το να πετύχει γκολ σε έκτο σερί Euro, ωστόσο και πάλι έκανε (δύο) ρεκόρ.

Και στο δεύτερο παιχνίδι των ομίλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Πορτογαλίας από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και είχε πολύ καλή παρουσία στο άνετο 3-0 επί των Τούρκων. Ο CR7 ήταν μέσα στις φάσεις ενώ είχε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 55ο λεπτό και να γράψει ιστορία βρίσκοντας δίχτυα για έκτο σερί Euro.

Αντ’ αυτού, ο Κριστιάνο προτίμησε να δώσει ασίστ πάρε-βάλε στον Μπρούνο Φερνάντες που σε κενό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Και με την ασίστ που έδωσε όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πέτυχε ρεκόρ και μάλιστα δύο.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση της Παρτίζαν στον Γουίλιαμς-Γκος» (pic)

Αρχικά, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που δίνει ασίστ σε Euro, σε ηλικία 39 ετών και 138 ημερών. Παράλληλα, ο άσος της Αλ Νασρ έφτασε τις οκτώ ασίστ σε τελική φάση Euro, φτάνοντας τον Κάρελ Πομπόρσκι που από απόψε μοιράζεται την κορυφή στη σχετική λίστα. Κι ενώ ο Ρονάλντο είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 14 γκολ. Απλά, μύθος…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ