«Καθαρίζουν» το ματς με τρίτο γκολ οι Αυστριακοί (vids)

«Καθαρίζουν» το ματς με τρίτο γκολ οι Αυστριακοί (vids)

Ο Αρναούτοβιτς ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Ζάμπιτσερ και η Αυστρία έκανε το 3-1 στο 79ο λεπτό απέναντι στους Πολωνούς.

Πολωνία και Αυστρία, αναμετρώνται στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Euro 2024, με την ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό, αλλά να ισοφαρίζεται με τη συμπλήρωση μισής ώρας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αυστριακοί πίεσαν για το «τρίποντο» και πήραν το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με τον Μπαουμγκάρτνερ.

Μάλιστα, στο 79ο λεπτό, ο Αρναούτοβιτς ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Ζάμπιτσερ και η Αυστρία έκανε το 3-1, «κλειδώνοντας» το ματς και τους τρεις βαθμούς.

Το 3-1 από τον Αρναούτοβιτς:

Δείτε το 2-1 των Αυστριακών:

Και την ισοφάριση των Πολωνών:

Στο 31′ έγινε η σέντρα από τα αριστερά, ο Μπέντναρεκ έκανε το σουτ από το πέναλτι, αλλά η μπάλα «βρήκε» στα σώματα, ωστόσο ο Πιόντεκ την έκανε δική του και πλάσαρε για το 1-1.

Το γκολ του Τράουνερ που άνοιξε το σκορ νωρίτερα:

Ο Εμβενέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Τράουνερ να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να κάνει το 1-0 για τους Αυστριακούς, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ