Τρομερή εμφάνιση από Ακαϊντίν – Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του (vids)

Τρομερή εμφάνιση από Ακαϊντίν – Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του (vids)

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έσωσε την Τουρκία με τις επεμβάσεις του στις μεγάλες ευκαιρίες της Γεωργίας και με το τέλος του ματς όλοι οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του.

Σε ένα ματς-θρίλερ η Τουρκία νίκησε με 3-1 τη Γεωργία στο Ντόρτμουντ και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024. Η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα είδε τον χάρο με τα μάτια της μέχρι να «καθαρίσει» το παιχνίδι καθώς κινδύνεψε σε πολλές περιπτώσεις με την ισοφάριση καθώς οι αντίπαλοι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες – ειδικά – στις καθυστερήσεις.

Πολύ μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε ο Σαμέτ Ακαϊντίν που με καθοριστικές επεμβάσεις κράτησε όρθια την Τουρκία. Ο 30χρονος αμυντικός, που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, γλίτωσε την ομάδα του σε πολύ δύσκολες καταστάσεις με αποκορύφωμα την ευκαριία στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ενδεικτικό των παραπάνω είναι το γεγονός πως με το σφύριγμα της λήξης έπεσαν πάνω του όλοι οι συμπαίκτες του και του έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνισή του. Μία εμφάνιση που έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Τουρκία το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη συνέχεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ