Εντυπωσιακό: Ο ύμνος του Ολυμπιακού όπως δεν τον έχετε ξανακούσει (vid)

Εντυπωσιακό: Ο ύμνος του Ολυμπιακού όπως δεν τον έχετε ξανακούσει (vid)

Η Καμεράτα Τζούνιορ έδωσε μια άλλη διάσταση στον ύμνο του Ολυμπιακού, τιμώντας έτσι τους Ερυθρόλευκους που κατέκτησαν στο Europa Conference League.

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την στιγμή που όλη η Ελλάδα «βάφτηκε» κόκκινη με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Europa Conference League, επικρατώντας της Φιορεντίνα στην παράταση με 1-0.

Έτσι, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η Καμεράτα Τζούνιορ, με διευθυντή και μαέστρο τον Νίκο Χαλιάσα και την Αριστέα Τσιχλή στην ενορχήστρωση, θέλησε να τιμήσει τους Ερυθρόλευκους για την επιτυχία τους, παίζοντας τον ύμνο της ομάδας, σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Μέσα σε 4 μέρες, δύο τεράστιες, δύο ανεπανάληπτες επιτυχίες, για τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας μας. Όλα τα παιδιά της Συμφωνικής Ορχήστρας Καμεράτα Τζούνιορ, ανεξαρτήτως ομάδας που αγαπούν, παίζουν τον ύμνο του Ολυμπιακού, ως συγχαρητήρια για το εκπληκτικό αυτό επίτευγμα. Εμείς το… είδαμε, το πιστέψαμε και τους… παίξαμε!», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Νίκος Χαλιάσας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ