Μικρός Γιάννης: «Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων» (vid)

Μικρός Γιάννης: «Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων» (vid)

Συγκίνησε ο μικρός Γιάννης στις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν της Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Ο μικρός Γιάννης που έχει γίνει σύμβολο το τελευταίο διάστημα ήταν εκεί και μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι απλά ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είναι ο Γιάννης όλων των ομάδων.

Οι δηλώσεις που έκανε ο μικρός Γιάννης:

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την EuroLeague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Για τη φανέλα του Ελ Κααμπί: «Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική».

Για το τρόπαιο του Ολυμπιακού: «Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά τον πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα τραγούδι καθώς τραγούδησε: «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρώνικο σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ