Η εντυπωσιακή σωματική αλλαγή του Χάαλαντ μέσα σε έναν χρόνο (pics+vids)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εκτός από την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε με τη Ντόρτμουντ, έχει εξελιχθεί με πολύ κόπο σε έναν υπεραθλητή, παρουσιάζοντας τεράστια μεταμόρφωση στο σώμα του σε διάστημα ενός χρόνου.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη φετινή σεζόν της Ντόρτμουντ.

Ο τρομερός Νορβηγός ήταν εξαιρετικά παραγωγικός και αποτελεσματικός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πετυχαίνοντας 27 γκολ στη Bundesliga (πίσω από τους Αντρέ Σίλβα με 28 και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 41), κερδίζοντας έτσι το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη στη Γερμανία, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Champions League με 10 τέρματα.

Ο 20χρονος επιθετικός των Βεστφαλών είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ήδη αρκετές κορυφαίες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Για να έρθουν αυτά τα τρομερά επιτεύγματά του στον αγωνιστικό χώρο, ο Χάαλαντ έχει περάσει από πολλά στάδια προπονήσεων, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί σε έναν υπεραθλητή.

Είναι χαρακτηριστική η σωματική του αλλαγή μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, προσθέτοντας 12 κιλά μυικής μάζας με διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής αντίστοιχο μ’ αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αν κοιτάξεις το σώμα μου, αν κοιτάξεις τα πόδια μου, θα καταλάβεις ότι έχω αλλάξει πολύ. Είμαι εντελώς διαφορετικός τώρα, έχω γίνει πραγματικός άντρας και είμαι πιο γρήγορος. Από τα 86 κιλά έφτασα στα 94. Δεν έχω κοιλιά, προσέχω πολύ το φαγητό που τρώω», δήλωσε ο νεαρός στην ισπανική «AS».

Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο με τρομερό σώμα και τις προπονήσεις του Χάαλαντ:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από